Teboilin lämmitysöljyt

Myymme kotitalousten käyttöön kahta Teboilin lämmitysöljyä sekä kesä- että talvilaadussa.

Teboil Lämmitysöljy on rikitön kevytpolttoöljy, joka soveltuu sekä koneisiin että lämmitykseen. Öljyn lisäaineistus suojaa kattilaa tehokkaasti korroosiolta.

Teboil Activ Lämmitysöljy on erityisesti lämmitykseen tarkoitettu laadukas kevytpolttoöljy. Erinomaisen palamiskatalyyttinsä ansiosta se palaa paremmin ja tuottaa näin enemmän lämpöä. Samalla nokea muodostuu vähemmän, mikä helpottaa kattilan kunnossapitoa. Myös tämä polttoöljy antaa kattilallesi hyvän korroosiosuojan.

Mitä eroa on kesä- ja talvilaadulla?

Molempia myymiämme polttoöljyjä saa sekä kesä- että talvilaadussa. Näin laadut eroavat toisistaan:

Kesälaatu on hieman edullisempi vaihtoehto. Mikäli öljykattilasi on lämpimässä sisätilassa, voit käyttää kesälaatua koko vuoden. Myös maanalaisiin kattiloihin soveltuu yleensä kesälaatu vuodenajasta riippumatta. Touko-elokuussa toimitetun kesälaatuisen polttoöljyn alhaisin säilytyslämpötila on 0 ⁰C, ja syys-huhtikuussa toimitetun -3⁰C.

Talvilaatu kestää paremmin kylmää. Jos kattilasi on ulkona maan pinnalla, tulisi talvilaatu ottaa käyttöön viimeistään pakkasilla. Talvilaatuisen polttoöljyn alhaisin säilytyslämpötila on -29 ⁰C.

Soita ja tilaa lämmitysöljy suoraan kotiisi!